Professionel
telefoni for virksomheder

Info om telefoni, ring 44 45 20 20

IP- og mobiltelefoni til erhvervslivet

Med et erhvervstelefoni fra Newnet er startomkostningerne små i forhold til den reelle besparelse på den fremtidige telefonregning. I sparer typisk mellem 20-50%.

Fleksibilitet, brugervenlighed og besparelser kombineret med et utal af muligheder. Det er netop, hvad din virksomhed får adgang til, hvis I vælger at lægge jeres telefoni hos Newnet. I undgår udgifter til opgraderinger, servicering på anlæg og behovet for et lokalt anlæg.

Jeres telefoni tilgås via et webbaseret interface eller en brugervenlig app.

 

Derfor bør du vælge Flexfone telefoni fra Newnet

Effektiv og gnidningsfri kommunikation er en vigtig del af næsten alle virksomheder, både internt medarbejderne imellem og eksternt når der skal etableres kontakt til kunder.

Newnets målsætning er, at give adgang til og vedligeholde markedets bedste redskaber til at understøtte alle elementer og facetter af denne kommunikation.

Flexfone forsøger altid at imødekomme de nyeste teknologier og presse de tekniske grænser for, hvad en moderne mobil- og IP-telefoni platform kan levere.

Hele arkitekturen bag og opbygningen omkring systemet er baseret på omfattende brugertests og mange års erfaring, hvorfor vi efterhånden kan garantere en helt unik bruger- og helhedsoplevelse.

Du får alle muligheder med Flexfone bl.a.

 • Mobiltelefoni
 • Bordtelefoni
 • Online omstillingsbord
 • Nem at have med på farten
 • Håndtér opkald via Myfone app
 • Hurtig omstilling
 • 2 eller flere numre på din mobil
 • Ring nemt internt
 • Skype for Business integration
 • Design jeres eget opkaldsflow
 • Afhold nemt telefonmøder
 • Velkomsthilsen og telefonkøer

Tomas Vilholm kan kontaktes på telefon 44 45 20 20 eller på mail tv@newnet.dk og sidder klar til at svare på dine spørgsmål om telefoni.

Gør dit kontor mobilt med mobiltelefoni fra Flexfone

Priser på telefoni

Afregningen af Flexfone PBX licensen sker pr. måned, og prisen er pr. medarbejder uafhængig af hvor mange numre og telefoner denne medarbejder har tilknyttet sin konto, og er selvfølgelig inkluderer alt funktionalitet.

Antal medarbejdere Pris pr medarbejder pr mdr.
1-10 119,00 kr.
11-20 109,00 kr.
21-30 99,00 kr.
31-40 89,00 kr.
41-50 79,00 kr.
51-60 69,00 kr.
61-70 59,00 kr.
71- 49,00 kr.

Flexfone giver meget mere end I forventer

Flexfoneløsningen indeholder ikke bare de generelle standardfunktioner, men også en helt ny måde, at tænke brugervenligt og onlinebaseret telefoni på.

Med Flexfone får I en telefoniløsning, der tager udgangspunkt i medarbejderens behov. Alt telefoni er baseret på TDC´s netværk, som sikrer en stabil og driftsikker løsning med dækning over hele Danmark. På baggrund af din virksomheds behov og vores erfaringer, opsætter vi en løsning, som passer til virksomheden, og bidrager til optimering af kommunikation både internt og med kunder.

Hvad kræver telefoni fra Flexfone?

Næsten ingenting. Det er faktisk nemt at komme i gang!

Newnet har en fast proces, der sikrer, at skiftet fra nuværende telefoni leverandør til Flexfone sker med mindst mulig gene. Beslutningen om at skifte teleleverandør er altid en stor beslutning, da telefoni udgør en vigtig grundsten i enhver virksomhed. Derfor lægger vi stor vægt på, at skiftet skal ske hensigtsmæssigt uden at forstyrre den daglige drift.

 • Line Læssøe
  Newnet har lavet speaks til os på adskillige sprog, således at vores kunder altid oplever at blive modtaget på det sprog, der modsvarer det land de ringer fra.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Line Læssøe
  Newnet har hjulpet os med at sætte en kompleks telefoni-løsning op der dækker vores 15 webshops. Service er en af vores største værdier, derfor er det vigtigt for os, at Newnet altid sikrer at vores kunder får en god oplevelse når de ringer til os.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Newnet holder øje med vores forbrug for at sikre, at vores mobilpakker altid er optimalt sammensat, så vi ikke betaler for pakker, vi ikke udnytter.
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Vi har brugt Newnet gennem flere år, først som servicepartner på vores Scale-løsning og i dag som leverandør af Flexfone. Servicen har været i top – de små ting, der er opstået, er blevet løst med det samme.
 • Jonas Henriksen
  Det er et simpelt telefonsystem med masser af muligheder. Perfekt til min virksomhed.
  Jonas Henriksen
  Autus Media
LOG IND