Netværk, IT og
kommunikation

Info om netværk, ring 44 45 20 20

Din virksomheds netværksløsning

Vi kan stå for alle elementer i en virksomheds IT-netværksopbygning. De ting vi ikke selv laver koordinerer vi direkte med elektrikeren og andre faggrupper.

Vi arbejder med VLAN, switching, firewalls, access points til WIFI samt overvågning (management) af alle aktive enheder på netværket, så vi kan reagere, hvis der sker noget utilsigtet, og så vi kan se hvad og hvor der er gået noget galt, hvis virksomheden for eksempel har været udsat for en sikkerhedstrussel.

De netværksløsninger vi arbejder med går helt hen til krydsfeltet, hvor ansvaret typisk overgår til elektrikeren.

Newnet tilbyder også internet til erhvervsvirksomheder

 • Line Læssøe
  Newnet har lavet speaks til os på adskillige sprog, således at vores kunder altid oplever at blive modtaget på det sprog, der modsvarer det land de ringer fra.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Line Læssøe
  Newnet har hjulpet os med at sætte en kompleks telefoni-løsning op der dækker vores 15 webshops. Service er en af vores største værdier, derfor er det vigtigt for os, at Newnet altid sikrer at vores kunder får en god oplevelse når de ringer til os.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Newnet holder øje med vores forbrug for at sikre, at vores mobilpakker altid er optimalt sammensat, så vi ikke betaler for pakker, vi ikke udnytter.
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Vi har brugt Newnet gennem flere år, først som servicepartner på vores Scale-løsning og i dag som leverandør af Flexfone. Servicen har været i top – de små ting, der er opstået, er blevet løst med det samme.
 • Jonas Henriksen
  Det er et simpelt telefonsystem med masser af muligheder. Perfekt til min virksomhed.
  Jonas Henriksen
  Autus Media
LOG IND