Fiberinternet
til virksomheder

Info om fibernet, ring 44 45 20 20

Har I brug for en sikker bredbåndsløsning?

Vi vil anbefale jer at tage en snak med Newnet om installation af fibernet, som er den hurtigste og mest sikre løsning, der findes på markedet i dag.

Undgå lange ventetider og dårlige forbindelser til kunderne. Med vores erhvervsløsninger tilbyder vi skræddersyet internetpakker, der dækker lige præcis jeres individuelle behov. På den måde kommer I ikke til at betale for noget, I ikke bruger.

Vores virksomhedsstørrelse tillader os at tilbyde fleksible internetløsninger, som kan imødekomme jeres konkrete behov, og på den måde bidrage til at drive jeres virksomhed mere agilt.

Det nye fibernet er en ny type kabel, som transporterer signalet via lys, hvilket er grunden til den høje hastighed og stabilitet. Vi leverer altid 24 timers professionel overvågning, så I aldrig skal være utrygge ved, om jeres forbindelse forsvinder eller på anden vis ustabil.

Newnet tilbyder også telefoni til erhvervsvirksomheder

 

Professionelt fibernet til erhverv

Vi er et selskab med fleksibele løsninger og vi anerkender kundernes mange forskellige og individuelle behov.

 • Line Læssøe
  Newnet har lavet speaks til os på adskillige sprog, således at vores kunder altid oplever at blive modtaget på det sprog, der modsvarer det land de ringer fra.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Line Læssøe
  Newnet har hjulpet os med at sætte en kompleks telefoni-løsning op der dækker vores 15 webshops. Service er en af vores største værdier, derfor er det vigtigt for os, at Newnet altid sikrer at vores kunder får en god oplevelse når de ringer til os.
  Line Læssøe
  Navo Group ApS
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Newnet holder øje med vores forbrug for at sikre, at vores mobilpakker altid er optimalt sammensat, så vi ikke betaler for pakker, vi ikke udnytter.
 • Astrid Søndergaard Harkjær
  Vi har brugt Newnet gennem flere år, først som servicepartner på vores Scale-løsning og i dag som leverandør af Flexfone. Servicen har været i top – de små ting, der er opstået, er blevet løst med det samme.
 • Jonas Henriksen
  Det er et simpelt telefonsystem med masser af muligheder. Perfekt til min virksomhed.
  Jonas Henriksen
  Autus Media
LOG IND